vrijdag 2 mei 2014

AutoArt 1:18 (74674) - Lamborghini Aventador J - White


AutoArt 1:18 (74674) - Lamborghini Aventador J - White

De Lamborghini Aventador J is het type wagen waarvan ik mezelf wel eens afvraag waarom ze bestaan. Het is het type auto waar je eigenlijk nooit, maar dan ook nooit, eens lekker de paardenkrachten de vrije loop kan geven. Feit is namelijk dat je dan een glimlach niet kan onderdrukken en je dus meteen met vliegen tussen je tanden rijdt. De Aventador J is eigenlijk gewoon een hele grote kart voor mannen met hele grote ballen.

Het veroordeelt de rijder van deze J dus tot het dragen van een bril tegen de bijen (hoe zeer dat doet kan je aan Jeremy Clarkson vragen) en vooral niet lachen. Of je moet de J gebruiken om er een beetje mee te cruisen, maar waarom dat die belachelijke hoeveelheid paardenkrachten.

Dus zijn we terug bij het bestaansrecht van deze J, gewoon, omdat het kan. Dat is het eigenlijk wel een beetje. Gewoon, omdat hij verschrikkelijk mooi is en je aan schoonheid geen basale concessies moet doen zoals een voorraam. Als het mooier is zonder, dan is het zonder mooier. Functionaliteit is geen doel op zich bij deze Aventador J.

En gelukkig hebben we dan ook nog Autoart, die schaalmodellen produceert van deze prachtige J. In schaal 1:18 dan ook nog, waanzin op schaal.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten