donderdag 9 maart 2017

Looksmart 1:43 Lamborghini Huracán Performante 2017



De eerste berichten dat er een nieuwe Huracan zou komen kwamen van de Nürburgring waar een gecamoufleerde Huracán LP 640-4 Performante zijn rondjes aan het doen was. Later werd de wagen in zijn uiteindelijke productie uitvoering tentoon gesteld op de Geneva Motor Show. Met de Performante neemt Lamborghini in mijn optiek een stukje mee van de Murcielago SV, de veranderingen aan de voor en achterkant doen hem nu sterk denken aan deze extreme voorvader.

De performante is niet zomaar even een paar uiterlijke veranderingen, de grootste veranderingen zitten natuurlijk aan de binnenzijde, nieuwe schokdempers en een gewijzigde wielophanging moeten de Performante nog strakker door de bochten helpen. De 5,2 liter V10 legt nu een 631pk aan bij een toerental van 8000rpm en een koppel van 600Nm bij 1000rpm. Indrukwekkende getallen waarbij het gewicht ook nog eens met 40kg is terug gebracht.

Om maar even aan te geven dat Lamborghini met deze Huracán Performante echt wel weet wat ze aan het doen zijn, het eerder genoemde rondje op de Nürburgring deden ze in 6:52:01, daarmee is de Performante de snelste productiewagen op de Groene Hel. En als dat nog niet genoeg was, ze deden het in de eerste ronde die ze op het circuit gereden hebben... indrukwekkend.. op zijn minst.

Looksmart komt nu met een rij kleuren met prachtige Italiaanse namen,

 Arancio Anthaeus

naar de shop
Verde Mantis

naar de shop 
Bianco Monocerus Solid

naar de shop 
Giallo Inti Pearl

naar de shop 
Rosso Mars Metallic

naar de shop 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten