woensdag 22 februari 2017

www.modelauto.shop nu Grade-A SSL

Onze nieuwe website https://www.modelauto.shop is nu online en draait in de testfase. Één van de grootste redenen om naar een nieuw concept over te stappen is de bescherming van gegevens die worden uitgewisseld tussen de servers en de browser. Onze nieuwe website maakt gebruikt van SSL  om de gegevens te versleutelen en is daarmee voorbereidt op de toekomst.

Hieronder ziet u het report voor www.modelauto.shop ;


Google zal vanaf dit jaar beginnen met het langzaam verdringen van "normale" websites die gebruik maken van http://, in de zoekresultaten zullen https:// website voorrang krijgen en dus hoger in de resultaten te vinden zijn. 

Wij hebben er in ieder geval alles aan gedaan om uw gegevens te beschermen. Niet alleen door de installatie van een SSL certificaat, maar ook doordat wij uw gegevens niet ter beschikking stellen van derden. Er worden door ons geen gegevens verzameld die te herleiden zijn naar het individueel gebruik van de website. Ook wisselen wij geen gegevens uit behalve dan wanneer dit voor het afhandelen van uw bestelling nodig is, een voorbeeld daarvan is uw adres dat wij aan PostNL verstrekken.

Curbstone Models is hiermee voorbereidt op de toekomst. De nieuwe website draait nu onder https://www.modelauto.net, maar dat wil niet zeggen dat onze "oude" website onveilig was, zeker niet, maar de wereld staat niet stil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten